November 25, 2009

Little Give Away


Time for a little give away!
I noticed that a lot of people are curious about the new iron on vinyl in my shop, so I am giving away 0,5 metre of the vinyl of your choice (it comes in gloss and matte). Or if you like you can have 0,25 metre of each.
All you have to do is leave me a message before sunday 29 november, telling me what you would make with it. On monday 30 november, I will draw one lucky winner.

41 comments:

Lisette said...

O wat superstoer!! Ik weet precies wat ik ermee ga doen. Ik wil placemats maken van retrostof voor in ons VW bussie! Dan kunnen we komende zomer eindelijk netjes eten ;)

Of... optie 2. Ik heb hele coole theedoeken uit Engeland besteld met busjes en kevers erop, maar de maat is nogal gek. Misschien ga ik daar wel placemats van maken voor thuis...

(Ik weet het, placemets zijn niet heel origineel, maar wel errug nuttig)

Moosmade said...

een slab van een leuk stofje dat ik nog heb liggen voor mijn "nieuwe" neefje (wordt in het voorjaar geboren) of een luiertasje of een placemat voor m'n dochter met haar favoriete roze stofjes of een regenjasje voor de pop of...

kortom... ik zou het graag willen winnen :-)

naais said...

ik was aan het denken, waarschijnlijk tamelijk onrealiseerbaar, maar zou ik daar eens geen regenbroek voor de kindjes van kunnen maken? In een lekker felle stof!

Patricia said...

Leuk voor een zwemtas...je weet wel zo'n plunjezak :D
Dan bestel ik er gelijk dat leuke uilenstofje bij!

Sandra said...

Harstikke leuk. Ik wil wel meedoen.

Groetjes Sandra

Riet said...

Ik heb al een tijdje een remake van een project in mijn doelijst staat: een buis om een banaan ongehavend school te krijgen. :-)
Klinkt redelijk onrealistisch, maar hiermee zou het misschien wel lukken!

Mama en zo said...

Onze dochter is sinds kort een echte waterrat: dat wordt dus een zwemtas!

Made by KK said...

Ik dacht aan een schilderschort, maar aangezien mijn spruiten nogal aan de grote kant zijn, zal dat niet lukken met 1/2m. Een zwemzak voor de oudste, dat moet wel lukken.

Margreeth said...

leuk spul. Ik zou met dit spul en een flitsend stofje een hoesje voor mijn zojuist aangekomen :-) felrose e-reader van maken.

Anonymous said...

Ook niet zo heel bijster origineel, maar ik zou er wel een heel originele slab van willen maken!
Ik ben ook gewoon erg benieuwd om het te proberen!

Anonymous said...

Ik zou daar graag een regenhoedje/kapje mee proberen maken. Ofwel een afneembaar hoesje voor over men fietszadel zodat men broek/rok niet meer nat is.

Anonymous said...

Ik wil heel graag zo'n broodtrommel/ placemat doek maken en ik zou dit dus mooi kunnen gebruiken om een hip stofje te gebruiken!

Dan kan ik hip over de High tech campus! Wedden dat iedereen jaloers zou zijn!

jente said...

'k Zag het in je winkeltje en wilde het al bijna bestellen! Nu wacht ik de give away even af :-)
Wat ik ermee wil doen? Een schooltas vor de jongste die bijna 4 wordt of een hoesje voor mijn zadel.

WhimsyLoft said...

Yay! I love giveaway. I will make Coasters with them. I'd like to have 0,25m of each if I am lucky enough.
Cheers, Grace

Judith said...

Dat is leuk, ik wil allang een hip zakje maken voor mijn haaknaalden en scherpe schaartje, maar van stof gaat dat snel kapot met zo'n scherp schaartje erin. Met dit spul zou ik het steviger kunnen maken!

liefs Judith

LiLi M. said...

Met zo'n halve meter kun je net je fiets leuk oppimpen: zadelhoesje maken, fietstasflappen opleuken en omdat ik nog wel eens iemand achterop heb, heb ik zo'n ding dat je in de tuin gebruikt voor je knieen op mijn bagagedrager zitten, dat ding zou ik dan ook nog bekleden. Hou misschien nog net genoeg over voor een (fiets)sleutelhanger!
Leuk dat je dit doet! Ik doe graag mee, maar dat had je al begrepen ;-)

renee said...

Hoi Marieke

Ik zou zo graag de bloemenstof willen winnen...daar maak ik dan of kleine portomoneetjes van, of nog liever slabbetjes. We krijgen na 3 jongens nu een meisje en daar ga ik helemaal voor qua bloemen.
Wie weet win ik .
liefs Renee

An said...

Oh, ik doe ook mee. Wou de vinyl al bestellen met de nieuwsbriefkorting, maar wie weet is het geluk eens aan mijn kant... Ik ga ook voor een mooie slab, of (als ik nog wat bijbestel) misschien wel de fietsstoelhoes die al zo lang op mijn planning staat. En nu: duimen maar ...

Ballee said...

Een hoesje voor mijn fietszadel, een tasje voor de paraplu, sleutelhangers, kerstornamentjes, wat niet!
:)

patricia said...

Ik wil ook heel graag meedoen, het eerste waar ik aan denk is een boterhamzakje/-placemat volgens de instructies van madame ZsaZsa: http://madamezsazsa.blogspot.com/2008/05/placematboterhamzakske.html

Heidi said...

Ik wil een etui maken voor mijn vriendinnetje, een zadelhoes voor mijn fiets, een slabber, een lunchboxplacematgeval, een zwemtas.........tja wat niet eigenlijk!

XO Heidi

Anonymous said...

Zou ik daar een regen-tussenseizoen-jasje kunnen van maken voor zoon-lief?

Jessica said...

Wat een mooie stofjes. Ik zou er graag een potloodetui voor mijn dochter en een make-up tasje voor mezelf ervan willen maken.
Of toch een leuke regenmuts? Ja, dat is ook een super idee.

Groetjes, Jessica

memelonie said...

een antislib-matje voor mijn lieve dochter zodat ze gemakkelijker haar puzzels kan maken. En als het kan liefst meerdere want dan heeft ze er ook eentje voor op school,...

LadyC said...

Hey, De eerste keer dat ik op je site kom, superleuk, heb me meteen een paar strijkvelours aangeschaft!
Ik heb nu al met duizend :) give aways meegedaan, nooit gewonnen maar ik probeer het nog eens! Ik zou er leuke slabbetjes voor mijn dochtertje mee maken!!

Fingers crossed :):)

fanette said...

ooooooooh, wat een geweldige uitvinding!
zonet nog bedacht alvorens ik jouw post las: ik wil een nieuwe handtas maken, maar moet op zoek naar een leuke waterafstotende stof....met dit produkt komt elke katoenen stof in aanmerking!dat komt mooi uit!
fany

Penny said...

Ik wil ook meedoen! Ik wil mijn dochtertjes(3 en 4 jaar) met textielverf een klein tasje laten bewerken die ik met strijkvinyl dan zou kunnen 'lamineren'. Hopelijk blijft het dan mooi. Leuk voor nu en ook later als ze groot zijn! Of misschien als cadeautje voor de omas....

dat wordt dus duimen!

Corine said...

Ik maak regelmatig stoffen mandjes van geplastificeerd katoen, maar dat is maar beschikbaar in een beperkt aantal printjes helaas. Maar hiermee kan ik elke leuk stofje plastificeren en gebruiken!!
dus ik doe graag mee! Wie weet ben ik de gelukkige ;)

Lila Lime said...

Ik vind het geweldig en zou erg graag een mooie tas maken van het prachtige bloemenstofje.
Ik doe dus mee!

Groetjes Hannie

Anonymous said...

Oeh, ik maakte ooit iets met wat ze me als iron on vinyl verkochten,... grote mislukking. Ik doe graag mee om de kwaliteit van de jouwe te testen en stiekem hoop ik dat het de goeie is want ik heb nog wel wat in 't achterhoofd waarvoor ik deze nodig zou kunnen hebben.

Ziezo said...

Hmmm, heel veel dingen. Maar het eerste waar ik aan zou beginnen is een leuke tas - genoeg stofjes, maar niet stevig en waterafstotend genoeg, tot nu. . . Het matte zie ik wel zitten

Studio Kakelbont said...

Ik zou er een etuitje van maken, mooi voor de pen die ik kreeg van mijn broertje op zijn bruiloft. Als bedankje dat ik getuige was.
De pen wil ik graag gebruiken maar hij zit nu in eht doosje. Hiermee kan ik een etuitje maken speciaal voor deze pen, goed vuil en vocht afwerend/stotend.

Super,
Michelle

Annelies said...

Oh super! Net je site ontdekt via een andere blogster en naaister. Ik wil graag meedingen naar het stukje stof! Ik zou er een leuk tasje willen mee maken! Keep my fingers crossed...

Jessica said...

Wat een geweldige site en shop: vol bewondering en plezier rondgekeken! Van de stof zou ik een stoelverkleiner voor mijn bijna 6 maanden oude dochtertje willen maken. Hier in Zweden is het aanbod wax-doeken beperkt, maar mooie stoffen met Scandinavisch design genoeg. Een foto houd je tegoed!

Knofje said...

Geweldig!
..en, en, ben ik nog nét op tijd? :P

La vie est belle a salon said...

Te laat voor je give away!
Maar wilde je even zeggen dat mijn mobile voor Anaïs zeer gewaardeerd werd door haar mama. Ze was super blij verrast.
Ik kende je blog nog niet. Leuk ga hem meteen toevoegen an mijn lijst met blogs.
Groetjes Michaja

missvanham said...

OO kan ik nog meedoen please?

;-)

MiekK's said...

Onee, te laat! En ik reeg net allemaal visioenen van slabjes, luierzakjes, kussentjes voor fietsstoel en lunche-zakjes..

Anonymous said...

Marieke, ik weet het, ik ben te laat. Dan maar een "super assortiment in je webshop" compliment van mijn kant!

Moosmade said...

En? Ik ben zo benieuwd ;-)

(en nou maar hopen dat ik niet word overgeslagen omdat ik vraag hahaha)

Jessy said...

Komt dit item nog terug in je webwinkel?
Zoals ik het begrijp kan je zelf "toile ciree" maken met dit product?