September 17, 2009

New, new, new.....

I have done a big shop update in the last few days and added new ribbons, appliques and fabrics (already some christmas items as well) and again, I love them all!
These two fabrics are my favorites:


And if you tell me what your favorite fabric is and why, you might be the lucky one to win a fat quarter of it! Just leave me a message before Sunday night and I will draw a lucky winner on Monday...

16 comments:

An said...

Oh, oh wat prachtig allemaal! Ik kan zo wel 10 stoffen kiezen die ik allemaal super vind. Dus met heel veel moeite... de leukste (is hij nieuw?) 'Astronauts & rockets'. Die is zó mooi gewoon: de kleuren, de prachtige nostalgische tekeningen... Ik vind het een fantastisch stofje! Kan me het gezicht van mijn oudste zoon al voorstellen als hij dit ziet. Dus duimen maar dat we eens winnen :-)

eloleo said...

Ik zie de vliegtuigjes van Air Transport by Night al als applicatie op de (saaie) witte pyama van m'n zoontje staan. Als dat geen goede reden is om 's avonds zonder morren naar bed te gaan... ;-). Mooie blog, mooie winkel.

Little Z said...

O wat doe je me aan!!!??? Die met die vogeltjes natuurlijk (Birds & Flowers on Brown). Je weet dat ik vogeltjes niet kan weerstaan...

(Maar die mutt on red is, hoewel op de tweede plaats, ook te stoer!!!)

Ballee said...

Astronauts blijft heel erg leuk, maar van de nieuwe collectie is deze wel HEEL erg leuk:
http://www.vanmarieke.nl/IMG_0684.JPG
De scandinavische poppetjes met leuke mutsjes.
Waarom?
Geeft helemaal de sfeer van december weer, waar ik nu al zin in heb!

Mama & Zo said...
This comment has been removed by the author.
Mama & Zo said...

Ze zijn weer leuk, leuk, leuk!
Heb zojuist uitlopende mouwtjes en een rand aan de onderkant van een (te klein) shirt van mijn dochter gezet, zo kan 'ie weer even mee en is 'ie veel leuker geworden :-) Met al die nieuwe stofjes kan ik nog veel meer leuke shirts pimpen en met een new coming baby kan ik nog wel even doorgaan ;-) Ik ga deze keer dus maar voor een jongensstofje: vrooom on blue; om saaie (maar o-zo zachte en fijne) babyshirts en broekjes mee op te leuken :-)

Doekedoeke said...

Ik kies de flowery dreams, maar de tweet tweet vogelhuisjes vind ik ook zooooooooooo gaaf... ik weet dat deze ook in zwart is, maar die kon ik niet vinden. Anders zou die zeker een gedeelde eerste plaats krijgen.
Maar eigenlijk is het niet eerlijk om te kiezen. Er zijn zoveel leuke lapjes op jouw site!
Lieve groetjes, Chantal
www.doekedoeke.nl

Knofje said...

Tjonge.. ik vind er ook zoveel mooie tussenzitten. Ik keek gisteren toevallig al naar die mooie zwarte stof met blauwe vogeltjes in je shop, maar t was me niet opgevallen dat je een winactie hebt.
Wat leuk! En bedankt voor de kans!

Als ik moest kiezen zou ik toch voor mezelf kiezen en dan zou het zeker de 'flower explosion' worden, omdat ik er vast een heel leuk tasje oid van kan naaien. Zulke vrolijke kleurtjes heb ik nodig om de donkere maanden door te komen ;)
ik hoop zo, ik hoop zo dat ik ga winnen, hihi

mamutopia said...

Aah, wat veel leuke stofjes! Mijn favoriet is 'tiny birds on light aqua' :)

Janina Modaal said...

O, ze zijn weer allemaal om te hebben hebben hebben :o).
Ik vind de nieuwe met de vogeltjes echt geniaal!
En mijn absolute favoriet blijft babushka & flowers on black.
Ik voel het he, ik ga winnen :o).

Judith said...

Hoi Marieke,

de 'cakes on red' vind ik heeeel lief...!

Leuk voor een babyjurkje voor m'n kleine nichtje.

Groetjes Judith

Corine said...

Ik ben helemaal weg van 'kitchen flowers on pink' Was onlangs al aan het overwegen om deze bij je te kopen.....maar wie weet heb ik geluk ;-

Floddertje said...

Wat heb je toch veel leuke stofjes. Eerst dacht ik, ik ga voor Rescue flannel, ik hou nou eenmaal van brandweerauto's. Maar toen zag ik Alphabet & animals en ik ben de laatste tijd veel met alfabetcreaprojecten bezig dus dacht ik dat wordt het. En toen kwam er nog zo veel meer leuks en toen wist ik ht niet meer. Kortom, ik blijf bij m'm alltime favorite, de astronautjes!

Margie said...

I love the fabrics in your shop and the idea of your shop too, my favourite fabric is the Paisley and flowers on blue, blue is my favourite colour and I think a fat quarter of that fabric would be a real treat. Hugs, Margie.

Anonymous said...

Oooooooooooohhhhhh......
Het is weer moeilijk te kiezen... het liefst zou ik ze allemaal op de plank hebben liggen. De babouschka's op rood, de bloemen, de herfst taferelen, maar mijn huidige voorkeur gaat uit naar "cakes on red" en waarom?
Op mijn werk is er een enorm saaie personeelsruimte die ik wat aan het 'opleuken' ben... eerst wat flesjes met bloemen erin... nu nog rode tulpen, vanaf volgende week met herfstmaterialen uit het bos!
Kransen met herfstmaterialen volgeplakt en vanavond heb ik bedacht een aantal schilderijtjes te maken ( in rood).
Cakes on red zou daar een van kunnen zijn ... en anders maak ik er een klein kleedje van voor op de tafel... kun je toch net iets lekkerder en gezelliger van je koffie, thee of lunch genieten.
Groeten,
Madeliefste

renee said...

dat is een moeilijke opgave , kiezen uit de zalige stapel. ik kies de taarten op de rode achtergrond ( en ik zat erg te dubben over de ijsjes op de rode achtergrond) het rood is altijd zo goed te combineren. hopen dat ik win lieve Marieke